Viime päivien parhaita juttuja

Maailmanparannus parhaiden tyyppien kanssa (vaikka dinnerin jälkiruoka olikin hirmuisen pieni ja vielä hirmuisemman hintainen)

Glamlin-paketti! Suhtauduin ensin todella skeptisesti siihen, että taustatietokyselyllä ja Messenger-keskustelulla voisi saada hyviä kauneustuotteita. Olin kuitenkin täysin väärässä, ja jopa huulipunan ostaminen sokkona onnistui. Ihana lisä oli myös paketin ulkoasu – mahtavaa luksusta! Aion ehdottomasti kokeilla palvelua uudestaan, kun kosmetiikkavarastot tarvitsevat täydennystä.

Kisakatsomot. Olen todella huono katsomaan urheilua, mutta jalkapallon EM- ja MM-kisat ovat niitä harvoja poikkeuksia. Taktiikkani on kannustaa Englantia siihen asti, kunnes he väistämättä sähläilevät tiensä ulos, ja sitten siirtyä joko Espanjan tai Saksan kannattajaksi. Näissä kisoissa tilanne onkin outo. Englanti jatkaa välieriin monen ison mestarisuosikin pakatessa kamansa ja lähtiessä paluulennolle.

joy-2483926_640

Lounaispuiston Puistojuhlat (karmaisevassa sadekelissä). Scandinavian Music Groupin keikka oli huikea nostalgiatrippi lukioaikaan. Millaista tuuria, että juuri tällä keikalla oli mahdollista kuulla Kaunis Marjaana, yksi lukioaikojen suosikkibiiseistäni! Odotin kuitenkin enemmän illan toista esiintyjää. Sain kymmenen vanhana stereot, ja löysin YleX:n pian tämän jälkeen – ja kyseisen kanavan kautta löysin myös Olavi Uusivirran musiikin. Nyt melkein viidentoista vuoden kuuntelun jälkeen oli vihdoinkin aika nähdä Olavi livenä. Keikka ylitti odotukset ja kaiken kruununa oli Olavin ja SMG:n Pauliina Kokkosen Nuori ja Kaunis -versio Olavin toisena encorena.

Howards End CMorella. En osaa päättää, pidänkö vai ärsyynnynkö kyseisestä sarjasta. Sen kuitenkin osaan sanoa, että olen koukussa. Pukuja! Historiaa! Hienoja värejä ja kiva kuvaus!

Kirjabloggaajien ja bookstagrammaajien inspiraatiopäivä Jyväskylässä. Painiskelin huijarisyndrooman kanssa ennen miittiä, mutta totesin lopulta, että lahjakkaammiltaan on aina hyvä oppia. Saatan olla täysi aloittelija, mutta sellaisia ovat olleet kaikki muutkin. Miitin workshopit olivat todella hyödyllisiä, ja osallistujat huipputyyppejä. Lukuisat fantasiakirjakeskustelut menivät osaltani lähinnä kuunteluksi, mutta olipa yleensäkin mahtavaa päästä puhumaan samanhenkisen porukan kanssa. Oli myös mahtavaa päästä kuulemaan, miten oikeasti hyvät ja suositut kirjabloggaajat ja bookstagrammaajat tekevät asioita. Jyväskylän liikenne heitti kapuloita rattaisiin päivän aluksi – bussi oli 20 minuuttia myöhässä, ja näin saavuin nolosti viimeisenä paikalle. Siitäkin onneksi selvittiin. Bussisählingin lisäksi päivän ainoat miinukset olivat kamerakuumeen ja TBR-listan räjähdysmäinen kasvu.

 

Photo from Unsplash, as always

2 thoughts on “Viime päivien parhaita juttuja

  1. Pingback: Ihana inspispäivä – koko lauantai kirjoja ja somea – Bibbidi Bobbidi Book

  2. Pingback: Kirjabloggaajien ja bookstagrammaajien inspispäivä Jyväskylässä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s